Cele mai bune carduri de credit din România

Vrei un card de cumpărături, dar nu știi ce să alegi? Ești curios să afli care sunt cele mai bune carduri de credit din România? Și ce avantaje prezintă acestea pentru tine și de ce merită luate în considerare? Mai jos îți prezentăm top cele mai bune carduri de credit din țara noastră:
Vrei un card de cumpărături, dar nu știi ce să alegi? Ești curios să afli care sunt cele mai bune carduri de credit din România? Și ce avantaje prezintă acestea pentru tine și de ce merită luate în considerare? Mai jos îți prezentăm top cele mai bune carduri de credit din țara noastră:

Subiecte înrudite (anunțuri sponsorizate):

1. CEC Master Card

CEC Master Card de la CEC Bank oferă o dobândă avantajoasă de 13,83% pe an, fiind una dintre cele mai mici dobânzi pentru cardul de credit de pe piața din România. Pentru plata în rate, dobânda anuală este de 12,67%, perioada de grație de 59 de zile, iar planul de rate este alcătuit pentru o perioadă de 24 de luni. Poți să achiziționezi produse pe care le plătești apoi în cel mult 24 rate lunare fără dobândă, în țară și străinătate.

2. Cardul de credit Franklin

Cardul de credit Franklin de la First Bank are pentru tine o dobândă anuală de 19,25%, o perioadă de grație de 60 de zile și un plan de rate de 12 luni. De asemenea, Ai ZERO comision pentru retragerile de la bancomat sau POS, indiferent de țară. Poți să rambursezi în rate fără dobândă sumele folosite, iar orice sumă mai mare de 400 de lei poate fi repartizată în cel mult 12 rate lunare. Poți să optezi pentru rambursarea lunară a numai 3% din suma utilizată.

3. Cardul de credit standard

Cardul de credit standard de la BRD are o dobândă anuală de 26%, un cashback de 45%, o perioadă de grație de 55 de zile și un plan de rate de 6 luni. De asemenea, poți refinanța orice card de cumpărături de la orice altă bancă în 36 de rate fără să plătești nicio dobândă. La minimum 200 lei cheltuiți pentru cumpărăturile din România sau altă țară, beneficiezi de 6 rate cu dobanza zero. Un alt beneficiu important îl reprezintă comisionul de 0% pentru retragerea cash la ATM-ul oricărei bănci din România. Poți cere transferul a cel puțin 500 de lei din limita de credit într-un cont curent deschis pe numele tău la orice bancă din România și să rambursezi suma transferată în 6, 12, 18, 24, 30 sau 36 de luni, cu o dobândă de doar 16.9% pe an.

4. Cardul MasterCard ENJOY CREDIT

Cardul MasterCard ENJOY CREDIT de la Libra Bank îți oferă o asigurare de călătorie în străinătate gratuită dacă plătești serviciile de cazare/avion folosind cardul Enjoy Credit. Dobânda anuală este de doar 13,5%, perioada de grație este de 56 de zile, iar planul de rate este de 12 luni. Alte avantaje interesate sunt reprezentate de asigurarea gratuită pentru cumpărături online, oferită de Mastercard, numeroase oferte internaționale (cashback la sute de comercianți prin programul Mastercard Travel Rewards), plata în rate fără dobândă sau discount la comercianții parteneri Enjoy, dar și acces în business lounge-ul din aeroportul Otopeni.

5. Cardul de credit Gold

Cardul de credit Gold de la BCR îți oferă acces gratuit și nelimitat în lounge-urile din aeroporturile partenere (Henri Coandă București, Timișoara, Cluj și Viena). Dobânda anuală este de 26%, cashback de 45%, perioada de grație de 55 zile, pentru un plan de rate de 12 luni.De asemenea, ți se oferă acces gratuit la serviciul BRD Concierge, plus o asigurare de calatorie gratuită. Limita maximă acordată este de până la 60.000 lei. Poți avea parte de experiențe inedite în peste 40 de orașe din lume dacă te înregistrezi și faci rezervări prin intermediul platformei MasterCard Priceless Cities. În plus, poți reîncărca cartele de telefon mobil Vodafone, Telekom și Orange și plăti facturi la ATM-urile BCR. Vei primi, de asemenea, extrasul de cont gratuit prin e-mail sau prin poștă. Iar un alt avantaj important care trebuie menționat este retragerea de numerar în regim de urgență.

Subiecte înrudite (anunțuri sponsorizate):

Mobile Sliding Menu

Comparisonsmaster